DeKorenschoof_Utrecht

Boeketten

Plukboeketten, veldboeketten, klassieke boeketten, biedermeiers; boeketten maken we in alle soorten maten en voor allerlei verschillende gelegenheden. Een mooi vers boeket fleurt je huis op, maar is uiteraard ook zeer geschikt als cadeau voor iemand anders.
In onze winkel staan altijd verse boeketten klaar, maar je kunt ook ter plekke zelf een boeket laten samenstellen. We vinden het belangrijk dat een boeket goed aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Planten

Naast een zeer breed en constant wisselend assortiment bloemen, kun je bij ons ook terecht voor mooie planten. Deze planten kun je gewoon los kopen maar we zetten ze ook graag voor je in een pot die je zelf kunt meenemen naar de winkel of bij ons kunt kopen.

Bloemenabonnement; een fleurige verrassing

Het is ook mogelijk om een bloemenabonnement bij ons af te sluiten. Je ontvangt dan iedere week een mooi boeket, waarbij je uiteraard je eigen stijl aan kunt geven. Houd je van pluk- of wildboeketten? Liever iets klassiekers ? Bepaalde kleuren wel (of juist niet? Ook de abonnementsboeketten stellen we samen op basis van jouw smaak.
DeKorenschoof_Utrecht

Ons assortiment

Bekijk alle stukken